Inbraakbeveiliging

Services & Oplossingen

Inbraakbeveiliging

Waarom een erkend INCERT-installateur kiezen ?

SAM Security is een erkend INCERT-installateur voor het vakkundig plaatsen van inbraakbeveiliging. Zo helpen we u om uw particuliere woning, uw bedrijfspand of gevoelige informatie op de server van uw zaak professioneel te beveiligen tegen ongewenste bezoekers.

Inbraakdetectie met of zonder externe meldkamer

Het inbraakalarm dat wij plaatsen bestaat uit een hoofdcentrale, klavieren, sensoren en sirenes. Op basis van een risicoanalyse bepalen wij in overleg met u wat u nodig heeft. Optioneel kan je kiezen om het signaal van uw hoofdcentrale ook door te laten geven aan een externe meldkamer. Zo beschik je over een back-up om alarmsignalen makkelijker te monitoren.

Bekabeld of draadloos inbraakdetectiesysteem

Waar het kan, kiest SAM Security voor een bekabelde inbraakbeveiliging. Met het nodige respect voor uw pand werken wij alles kabels vakkundig weg. Omdat je minder batterijen nodig hebt, is uw systeem minder storingsgevoelig en daardoor nog betrouwbaarder.

In bepaalde sectoren is een draadloze installatie toegestaan, wat eenvoudiger is om te plaatsen, maar soms ook enkele nadelen kent. Neem contact op met onze gespecialiseerde medewerkers om samen alle technische mogelijkheden te bekijken en welk inbraakalarm het beste aan uw wensen voldoet.

U bent verplicht om uw inbraakalarm te registreren bij de privacy commissie. Zo kan ook de politie snel en gepast reageren als uw inbraakdetectiesysteem een alarm geeft.