Camerabewaking

Services & Oplossingen

Camerabewaking

Beelden van hoogstaande kwaliteit

SAM Security is al meer dan dertig jaar een erkend installateur van camerabewaking. De kwaliteit van de beelden is de laatste jaren sterk toegenomen. Zo kunnen we camera’s met Ultra HD-beelden (4K) plaatsen.

Wij beveiligen particuliere woningen over gans Vlaanderen, maar ook in het buitenland. Belgen met een buitenverblijf in Spanje of Portugal deden al vaak beroep op ons om daar camera’s te installeren. Wij zorgen ervoor dat ze alles van hieruit in ’t oog kunnen houden.

Beveiligingscamera’s op maat

Voor het beveiligen van industriële gebouwen of andere speciale installaties zoals schepen, bruggen of sluizen – wat we hebben gedaan in het hele Antwerpse havengebied - beschikken we over een uitgebreid gamma van kwaliteitsvolle camera’s en technologisch hoogstaande toepassingen. Hierbij kunnen we een volledige camerabeveiliging op maat uitwerken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan explosievrije camera’s, infrarood- of hittecamera’s om schepen of olieboorplatforms te beveiligen tegen piraterij.

Onze systemen blijven minstens 24 uur werken bij een stroomuitval. Je kan jouw camerabewaking bijvoorbeeld ook combineren met nummerplaatherkenning.

Tijdens onze risicoanalyse zoeken we samen met jou uit wat je via camera’s wil beveiligen. Wat wilt je juist zien? Waarvoor moeten de beelden dienen? Hoelang moeten ze bewaard blijven?

In verband met de privacy moet u steeds binnen en buiten visueel kenbaar maken dat er camera's aan uw gebouw hangen. U moet uw camerabewaking ook registreren bij de privacy commissie en de openbare weg filmen is verboden.