Sam Security

Wie is Sam Security?

Wie is SAM Security?

SAM Security, of zoals we voluit heten: Security Automation Management, Alarm- en beveiligingstechnieken, is een Antwerps familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring. Wij zoeken samen met u naar een totaaloplossing op maat om u en uw eigendommen optimaal te beveiligen tegen brand en inbraak. U kan bij ons ook terecht voor professionele en gebruiksvriendelijke systemen voor camerabewaking en gesofisticeerde toegangscontrole.

Uw veiligheid is ons doel

SAM Security beschikt als erkend installateur over alle vereiste certificaten om beveiligingssystemen te plaatsen. En onze systemen blijven bij stroomuitval minstens 24 uur werken. Dag en nacht zetten wij ons in voor uw veiligheid en daarvoor kan u steeds (24/7) beroep doen op onze technische dienst. Wij investeren continu in de beste medewerkers en de nieuwste technieken om u en uw eigendommen te beveiligen. Daarbij hechten we veel belang aan een persoonlijke aanpak en uw privacy.

  • Erkend door het Ministerie van Binnenlandse Zaken sinds 1991
  • ISO 9001– gecertificeerd sinds 2002
  • NBN gecertificeerd sinds 2002
  • INCERT gecertificeerd sinds 2001
  • BOSEC gecertificeerd sinds 2017

Van risicoanalyse tot gebouwenbeheersysteem

De eerste stap op weg naar een beveiligingssysteem is een risicoanalyse. Samen met u bekijken we wat u hoe en wanneer wil beveiligen. Dat kan gaan van één camera aan uw voordeur tot een volledig geautomatiseerd en gepersonaliseerd gebouwenbeheersysteem. Hierbij stellen we een totaaloplossing voor om uw gebouw te beveiligen tegen brand en inbraak, met camerabewaking en toegangscontrole. De verschillende componenten kan u steeds bekijken in onze showroom in Mortsel.